Jag och min sambo flyttade större i höstat, vilket har varit helt fantastiskt. Jag vet inte hur länge vi hade överlevt i den lilla ettan på tjugosju kvadratmeter.. Men ack så många minnen den har. När jag träffade Daniel för fem år sedan hade han endast en säng, TV och ett söndrigt skrivbord. Sakta med säkert fylldes väggarna av stora teakhyllor, en klädställning med alla mina klännignar. Ja, helt plötsligt var den lilla ettan inte så tom längre. Första julen vi var tillsammans så var det även en självklarhet att en julgran skulle in, till Daniels förtret. Och utan balkong kände jag mig otroligt instängd där på somrarna.. jag som är uppväxt i hus vid havet. 
 
Men nu har jag både balkong och en sovrumsdörr. Vilket var mina krav, väldigt simpla men superviktiga krav! Köket är rätt tråkigt och i gammalt 80-90-tals anda, så det behöver vi fixa. Sen en liten fondvägg i vårt annars väldigt vita sovrum. Ett syrum (som Daniel förövrigt kallar för förrådsrummet...suck) har jag äntligen fått nu också men det behöver styras upp och organiseras. 
 
Som ni förstår sitter jag och skrollar väldigt mycket på Pinterest nu, då det är en helt ny värld där här med inredning. Har gjort en heminredningsmapp där, in och kika om ni också vill ha inspiration!
 
Tjingeling! 
 
Fick ljuvliga pioner av min sambo en vårdag i maj...
 
Ett efterlängtat köp från Jessica Silversaga... 
 
De fina pionerna hamnade till slut på mitt sängbord tillsammans med min mormor och morfar...